STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Melayan America's Got Talent sampai menangis


Assalammualaikum dan salam sejahtera

entry ini mungkin akan diauto publishkan dan mungkin akan tak up to dated sangat dengan time publish tentang cerita hari ni..disebabkan aku dah tak bekerja ni..so aku bosan melayan la america;s got talent ni..sekarang dah habis audition diorang dan tengah berlaku beberapa saringan..yang menangis itu pasal sebab peserta pon nangis lagi-lagi bila peserta tu muda..ohmyyy..saya tak tahan dohh..Mira share sikit antara peserta time audition dan saringan pertama yang menarik hati mira..enjoyy :)





0 000 Pengomen Setia :