STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Giveaway by LZ


Assalammualaikum dan salam sejahtera


Pendapat Ikhlas :
blog nice dan simple mata yang memandang , paling penting tak berat 👍

Giveaway ini akan berlangsung dari 14.08.2017 hingga 31.08.2017.
Pemenang akan diumumkan dalam tempoh seminggu dari tarikh tutup penyertaan.

ATIEHILMI.COM FIRST GIVEAWAY UKHWAH KITA KERANA ALLAH


Assalammualaikum dan salam sejahtera

tekan banner diatas untuk join.. :)

Bila manusia terlampau kreatif ??


Assalammualaikum dan salam sejahtera

Harini Mira just nak share sikit gambar yang Mira jumpa dekat pinterest..benda ni dah lama tapi saja seronok tengok kreatif nya manusia menghasilkan benda biasa yang sehari-hari kita guna untuk makhluk kecil ni..sungguh teliti hasil yang dilakukan n Mira rasa kagum..ok..selamat menjamu mata.. :)










Planner Giveaway by Eeca Shyaa




Assalammualaikum dan salam sejahtera

sarawak blogger eeca shyaa

  • Giveaway ini akan berlangsung dari 05/08/2017 hingga 31/08/2017.
  • Pemenang hanya seorang sahaja dan akan dipilih melalui Random.org. 
  • Result akan diumum pada minggu pertama bulan September jika tidak ada apa-apa halangan.
  • Giveaway ini hanya valid untuk yang tinggal di Malaysia sahaja. 

Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious


Assalammualaikum dan salam sejahtera

Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious
Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious

Senarai Hadiah Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious

Tempat Pertama
3 Komik Lawak Kampus (Jilid 13, 14 & 15)

Tempat Kedua
2 Komik Lawak Kampus (Jilid 20 & 21)

Tempat Ketiga
1 Komik Lawak Kampus (Jilid 18)

Tempat Keempat
1 Komik Lawak Kampus (Jilid 25)

Saguhati
Bloglist Selama Sebulan X 10 Pemenang

Wah seramai 17 Pemenang Elsa cari. Apa tunggu lagi? Jom join

Okay Bismillah. Klik banner untuk join

Melayan America's Got Talent sampai menangis


Assalammualaikum dan salam sejahtera

entry ini mungkin akan diauto publishkan dan mungkin akan tak up to dated sangat dengan time publish tentang cerita hari ni..disebabkan aku dah tak bekerja ni..so aku bosan melayan la america;s got talent ni..sekarang dah habis audition diorang dan tengah berlaku beberapa saringan..yang menangis itu pasal sebab peserta pon nangis lagi-lagi bila peserta tu muda..ohmyyy..saya tak tahan dohh..Mira share sikit antara peserta time audition dan saringan pertama yang menarik hati mira..enjoyy :)