STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

JERAM CAMPSITE BEST


Assalammualaikum dan salam sejahtera


Buat pertama kali aku join kem survival ni under kokurikulum Pertahanan Awam dekat UiTM ni memang best habis la..memang survival habis..semuanya sendiri..nasib tak duduk dalam hutan ja..sebab nak belajar kan..ada la sumber air dan elektrik tu sikit-sikit..tapi pengalaman tu tak boleh di ungkapkan lah..sekadar gambar sebagai memori semasa disana..enjoy.. :)

semasa sesi pengenalan

surau..walaupun tidak berdinding tapi selesa untuk menunaikan solat


kawasan tapak perkhemahan

 
 
 
nak makan kena masak sendiri..tak sedap belakang kira..janji perut terisi..
ni part memasak dalam hutan..mencabar sikit.sebab time ni tengah musim hujan..tanah lembab dan susah nak nyalakan api..dan satu lagi..banyak pacat oww..haha..

dan penat memasak..time makan la pulak..makan dalam kumpulan yeaaaa!!


antara aktiviti dan pembelajaran paling best ialah berkayak..perghh..tak ada latihan atau apa..terus je berkayak dengan air yang deras sebab musim hujan kan,,faham jelah kan..tapi best..Mira yang bertudung pink/merah tu..huihui

antara aktiviti atau pembelajaran yang dipelajri semasa kem ni

pertunjukan untuk malam tahun baru..ya kami sambut tahun baru dekat kem ni..tapi suasana nya masya Allah best yang amat..tak sempat n takada gambar la pulak..ni ja yang ada..


ujian akhir dan majlis penutup yang di pengerusikan oleh penghulu dan penghuluwati semasa kem ni..tamat lah sudahh

😍😍

1 000 Pengomen Setia :

Fa Tin berkata...

bestnya amirah..