STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Senarai laman webs Movie TERBAIK!


Assalammualaikum dan salam sejahtera

Mira nak share sikit senarai laman webs yang terutama sekali peminat tegar movie boleh tengok dengan senang hatinya..walaupun dah ramai yang tahu..Mira nak share jugak.. 😙 dah tengok jangan lupa berikan respon dibawah..mana tahu sedikit sebanyak membantu dan kalau ada nak tambah pun boleh komen dibawah ya..sama-sama berkongsi.. terima kasih




Download/Streaming Asian Drama/Movie/Show

Streaming Movie/Drama

Lain-lain


p/s : laman webs Mira bagi ni selalu berubah tau..so kena selalu up to date sikit..buat masa sekarang semua laman webs ni boleh dicari lagi 

4 000 Pengomen Setia :

Shafyqah Azry berkata...

myflm4u!

Lea Azleeya berkata...

Banyak betul rupanya link.. Tahu hanya beberapa aje link kat ats ni..

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

123movie

amira syukrina berkata...

Dulu syuk pun selalu jugak tengok menerusi movie online. Tapi, wifi nazak gila. So sekarang pakai telegram je download movie. Macam macam ada!