STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

RESPON : nak buat segmen ringkas tak?


Assalammualaikum dan salam sejahtera

ok alhamdulillah Mira dah habis untuk sem 2 ni.. nampak gayanya setiap habis sem baru nak updated..hahaha..untuk semester break kali ni lama sikit masanya iaitu 5 bulan,,ya 5 bulan masyaAllah lama bebenor,,malas nak explain panjang nanti akan dibuat entry tentang tu..kalau rajin..haha

straight to the point..Mira akan buat segmen ringkas dalam masa terdekat bergantung pada respon jugak la..sebab nak tahu masih ramai ke yang membaca blog Mira ni..*blog hambar* so sebagai penghargaan Mira nak bagi lah hadiah sikit kepada pembaca yang masih sudi baca blog Mira ni..nak tahu hadiahnya?

jengg
_
_
_
jeng
_
_
jengggggg !

custom polaroid untuk beberapa pemenang 

jangan risau untuk step nak join ringkas je..segmen pon ringkas...so apa lagi..berikan respon yea..Mira boleh bajet nak buat banyak mana hadiah untuk pemenang..thanks :*





6 000 Pengomen Setia :

FeyLiez berkata...

mira buat je.. insyallah blogger lain akan spread the news... ramai la nnt yg join... kak liez salah sorang dr nya...hihihi

ANIS NABILAH berkata...

buatlah awak ! btw , study kat uitm cawangan mana? saya sem2 jugak ^^

Zafirah Nazri berkata...

wahhhh , nak joinnnnnnn . cepatlah buat hehe

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

SEGMEN RINGKAS , SYARAT PUN RINGKAS LAGI MEMUDAHKAN BLOGGER BLOGGER NAK JOIN

munirah :) berkata...

jalan je segmen hehe,
hmm harap notice la kalau ada segmen nnti, saya pun dh jarang berblogging lol

Ucing Kadayan Fan Club berkata...

Semoga berjaya dengan segmen awak itu nanti.Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

https://ucingkadayan.blogspot.com/2017/04/segmen-tonton-ucing-nak-try-irama-melayu.html