STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Pemenang Segmen bersama Amirah dan Sponsor


Assalammualaikum dan salam sejahtera


disebabkan tiada top referrel yang direct url penyertaan ke entry segmen haritu..so kita akan berikan kepada pemenang yang bertuah sahaja lah..

1. Topap RM10 X 3 pemenang
Facebook : pm



2. Tunai RM10 X 4 pemenang
Emel : ainayazidwriters@gmail.com
 Emel : shaaireen62@gmail.com 

3. Shawl Chiffon X 3 pemenang
Emel : nurulbaidurah055@gmail.com

4. Topap RM5 X 4 pemenang
Facebook : pm

Facebook : pm

ok dah selesai..dekat bawah ini ada cara macam mana korang nak tebus hadiah dekat para sponsor

Topap
Nama :
Url penyertaan :
No. telefon :
RM Topap :
Telco : (digi/maxis/celcom/umobile/etc)

Tunai
Nama :
Url penyertaan :
RM :
Bank :
No Akaun :

p/s : Owner agak sibuk sekarang ni sebab nak start belajar ke Universiti sekarang ni..maaf jika ada salah dan silap.


9 000 Pengomen Setia :

Nisha berkata...

Tahniah kepada pemenang ^_^

Yaziidah Azwar berkata...

tahniah pemenang :)

nur sabrina berkata...

Tahniah kepada semua pemenang ^_^ Takde rezeki kali ni

Nur aFiQaH berkata...

tahniah pada yang menang

Umie Yana berkata...

Tahniah semua pemenang

♥ aiNa yaZiD ♥ berkata...

Ohmaaaii.. thank you dear! 1st time bertuah ni.. hihi
Alhamdulillah. =)

Misya (Aimi Syahirah) berkata...

tahniah semua pemenang!=)

Farhain Azmi berkata...

tahniah kpd semua pemenang. blm ada rezeki lg join contest :)

Cikgu Norazimah berkata...

tahniah kepada semua pemenang, selamat berpuasa dear ;)