STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Wordless Friday : ALL ALONE?


Assalammualaikum dan salam sejahtera

salam jumaat jugak ye..ok just nak share tentang satu foto ni..just hayati ok..


Kejayaan KITA pada hari ini kerana MEREKA..ingat itu.. :)

Macam mana nak unfollow blog?


Assalammualaikum

mintak bantuan!! mintak bantuan weyhhhhh..
dengar tak ni..haha..ok aku meroyannn.....

 

just nak mintak tutorial macam mana nak UNFOLLOW blog nie..
sebab sekarang kan dasbord dah baru..so cara pon baru la..bukan apa..ada satu blog ni dah digodam terok dan blog dia ditukar jadi blog yang 18tahun keatas uh..masya allah..tak sanggup lagi mira ..tolong bantuan amat diperlukan,,,lai satu...dkt blo dia tak da widget follower..so memang tak leh nak UNFOLLOW lah,,,
siapa-siapa yang tahu tlong bantu mira,,,just tinggalkan link or apa2 saja kat komen ye...

 

Wordless Wednesday :)




apabila kucing meow..meow menjadi pekerja di pejabat..gambar ambil dari seorang blogger..tapi dah lupa..credit to her..

cleaner tu comel giler... :)