STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Segmen : You Are Awesome Blog By Hana & Afifah



hai korang..harinie miera nak join segmen nie..
walaupun segmen kan..tapi hadiah nya sungguh menarik..iaitu

  • Topup RM5 ( 3 Orang )
  • Shawl ( 2 Orang )
  • Tudung ( 2 Orang )
  • Jam ( 1 Orang )
  • Rantai ( 3 Orang )
  • Gelang ( 4 Orang )
  • Anting - Anting ( 3 Orang )
  • Makeup ( 3 Orang )
  • MP3 Player ( 3 Orang )
  • Banner Animated ( 2 Orang )

Dapat hadiah dari Testatelissia


hai korang semua..sihat ke tak tu..
kalau sihat alhamdullillah lar..kalau tak tu..
cepat-cepat makan ubat ye..jangan abaikan kesihatan tu pulak..:)

okey-okey..harinie miera agak kehappyan ar jugak,,
sebab baru kali pertama menang GA yang dapat barang ..
lagi-lagi barang tu jenis tudung kan..

miera telah join GA ini GIVEAWAY {3-9 JUNE 2012} ♥
dan miera dapat tudung bawal printed ..
nak tengok hadiah nye..:)

 pagi tadi miera ada lar tunggu pakcik posmen hantar hadiah..(seronoksangat)
last-last dia hantar surat jew..
muka pasrah jew lar kan..tetiba lak pak teh miera datang kasi nie hadiah..
miera happy giler ar..masa tu memang tak sabar giler nak bukak


 ha..amacam..lawa tak korang..miera suka sangat-sangat tudung nie
miera pun baru jew nak pakai tudung-tudung jenis nie
dan baru mula nak kumpul tudung cantik-cantik macam nie sebab cantik kan..
btw..korang yang berminat nak tudung macam miera..
mari singgah ke blog  testatelissia
dan tengok-tengok tudung-tudung yang cantik gitu..


Hari Keseronokan..:)


hai korang semua membaca blogger..
miera baru sempat nak updated dekat blogger malam nie..
tadi petang letih gilew..
ada jamuan birthday kawan dekat umah kawan nuh..
miera yang rancang gan kawan miera nih...mai nk tunjuk gambar sikit..


nie time balik..baru habis maen tepung..
tengok tuh penuh dengan sisa-sisa tepung ja..
hahaahk..memang penat gila ar petang tuh..
balik je terus kena bersiap pergi hantar akak dekat teknik taiping..
masa time hantar kek tuh yang sweet tuh..awek pada si hari jadi tuh yang bawakan kek
sooooo sweeetttt arr..jeles pun ada lar...hahahkk..
gamabr tak berapa banyak..hope korang tengok lar yew..:)


birthday boy kita dua orang nih..hihix..

 

tudia...tepung berterbangan


with my lovely kawan gitu..hihix..


kek penuh habis..kesiannn


birthday boy penat maen tepung


danial..orang laun yang birthday..dia yang teruk..hahakk..

ha..dah tengok an..tu lah serba sedikit gambar yang miera leh tunjuk..:)



Contest Like and WIn


okey..harinie miera join GA nie..JOM TEKAN BANNER TU..:)

syarat-syarat
  • Wajib follow blog ini.
  • Buat satu entry dengan tajuk Contest Like and WIn---bonus mark..tak buat pun takpe
  • Letak banner kat atas tu kat sidebar korang----bonus mark...klau nk jd top referer
  • Buka page INI, dan INI..tunggu sampai habis loading ---->jujur/ honest kay!!--WAJIB
  • Lepas like semua page di bawah ini,KOMEN di entry inibeserta link penyertaan(kalau ada),nama FB,nama samaran di blog..
  •  WAJIB like semua page dibawah ini.===WAJIB====
selanjutnya korang tekan banner tu okey..

 Tempat Pertama

-Sepasang lens comel
-Baucar Novel RM5
-Baucar 10% di Crafty SHopp
-Bloglist sebulan
-Review blog
-Tapak iklan FREE sebulan
-FULL EDIT BLOG-washed denim
 -Awesome VIP Blogger Card


TEMPAT KEDUA

-Baucar rm5 untuk beli novel preloved
-Baucar 10% untuk dibelanjakan di Crafty SHopp
-BLoglist sebulan
-Review blog
-Tapak iklan seminggu
-FULL EDIT BLOG washed denim
-Header
-doodle comel
--Awesome VIP Blogger Card

TEMPAT KETIGA
-Review Blog
-Tapak iklan seminggu
-Full edit washed denim
-Doodle
-Header
-Awesome VIP Blogger Card 


Saguhati X 10 orang

-Header idamaan
-Doodle
-Banner blog animasi
-Awesome Blogger Card
-Review blog sekaligus


dah tengok..amacam..awesom tak hadiah dia..so apa tunggu lagi..
join lar okey..mana tahu rezeki anda kan..:)

Tarikh Tutup:Sehingga 300 org join!

Doodle untuk MIERA !!

okey...harinie dengan masa yang ada miera nak tunjukkan doodle yang miera dapat dari abg haffizy
abg haffizy selalu kasi doole yang cute-cute dan chomel-chomel..
miera suka sangat- sangat...nie antara doodle yang miera dapat..:)
dan satu lagi..miera tak sangka dia sudi follow miera..
apalar blog miera nmie tak lawa n cantik kan..huhuxx..okey...malas nak dengar pot pet miera nie...
korang tengok jew ek doodle bawah nie..:)



SERABUT !!



hai korang semua..
semenjek cuti nie miera agak kebisian ar..
pening kepala dibuatnya...banya benda perlu pikir..

satu antaranya adalah miera kena control dua GA serentak..
nasib baik satu lagi GA berpartner..
miera nak jemput lar korang join GA MIERA ek..
banyak hadiah yang menarik menanti
(promote pulak dah)

dan satu lagi kesebukan dia adalah..
miera nak design balik blog miera nie...
haritu ada masalah teknikal..
dan kena design keseluruhan blog nie..sebab tu lar bnyak benda yang hilang..
mintak maaf okey..
lagi-lagi bloglist..miera tak sempat nak senaraikan lagi..
banyak sangat..harap faham lar ek..
insya allah pada masa terdekat miera akan buat..

okey lar...miera harap ramai akan memeriahkan GA miera nie dan ga miera bersama partner miera..
harap korang sudi-sudilah join okey..
wasalam..

Geram dekat Senior POYO !!



huhuaaa....huaa......geram gila kat senior tu...
sesuka hati ja nak marah-marah bagai...
tak pernah nak guna akal dan otak yang ada langsung..
harap ja macho..perangai hampeh !!!
benci,,,benci...bencii...

fine..aku dengan rela hati unfriend kau dari kawan..baru unfriend
belum block lagi..dah kira sabar lar tu aku kasi kau..
fuhh...sabor..sabor...

nie berpunca sebab miera just tengur dia..tu pun salah..
kan kita sebagai umat islam harus tegur-menegur sesama kita..
nie tegur sikit...habis ayat-ayat power dia kasi..
fuh!!! tension betul..susah nak tegur kalau senior nie perasan bagus..